English

Voor wie? (niet?)

Voor iedereen die de gevechts- en zelfverdedigings concepten, zoals die zijn ontwikkeld door DKMF Fight Concepts, wil leren begrijpen én beheersen om hun eigen veiligheid te verbeteren en henzelf en/of anderen in noodsituaties te kunnen beschermen.

Wij zijn namenlijk van mening dat dat een verantwoordelijkheid is die iedereen zich ter harte zou moeten nemen! Daartoe worden realistische trainingen, seminars en workshops op het gebied van persoonlijke veiligheid aan zowel burgers als professionals, die uit hoofde van hun beroep met agressie te maken (kunnen) krijgen, aangeboden.

Voor wie niet?

Wij geven relevante gevechts- en zelfverdedigingstrainingen op een niet-commerciële basis en werken daarom in kleine groepen voor maximale instructie.

Voor al diegenen die willen lijnen, sterk willen worden of alleen conditie op willen bouwen - overigens uitstekende doelen - hebben wij een aparte training in het pakket nl. Bokscardio

Zelfverdedigingstraining vergt inzet. Dus wij verwachten je minimaal 2x per week te zien. Dat geldt voor Krav Maga en zeker ook voor Eskrima. Kun je dat: prima. Zo niet, dan kun je beter ergens anders terecht.

Wij geven geen les aan jonge kinderen; zgn. Kids Krav. De minimum leeftijd is 16 jaar zowel voor de meiden als de jongens.